24/1/15

Β. Λεβέντης: ή ψυχοπαθής ή άλήτης

Υπάρχει μια απόπειρα αγιοποίησης του Β. Λεβέντη τις τελευταίες μέρες, με το επιχείρημα ότι ήταν προφητικός. Κυκλοφορούν δε και βιντεάκια της εποχής που "αποδεικνύουν" ότι είχε προβλέψει ό,τι συνέβει από το 2009 και μετά. Μέχρι και ο Μητσικώστας λέει ζήτησε συγνώμη.

Λοιπόν απαντάω: ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Ο τύπος ήταν και είναι γραφικός. Πίτσες στον τηλεοπτικό αέρα, βρισίδια, κατάρες να στείλει ο Θεός καρκίνο στον Μητσοτάκη και Παπανδρέου κλπ.

Κανείς δε θυμάται ότι τα βρισίδια κατά Παπανδρέου και Μητσοτάκη πέφτανε όταν του κλείσανε το παράνομο κανάλι του, το Κ 67. (Δείτε εδώ στο 0:20 να ζητά από το Θεό να στίελει καρκίνο στον Μητσοτάκη και Παπανδρέου: https://www.youtube.com/watch?v=9b8yvCU88eE).Κανείς δε θυμάται ότι ο Λεβέντης ήταν ο μοναδικός αντίπαλος του Γ. Α. Μαγκάκη στη Β Αθήνας τον Απρίλιο του 1992, μετά τη δίωξη Τσοβόλα. Η απόλυτη ξεφτίλα της ΝΔ που στήριξε ένα τέτοιο χαρακτήρα και έδωσε 114.000 ψήφους σε ένα τέτοιο αντρίκελο.

Κανείς δε θυμάται ότι ο Λεβέντης εμφάνιζε στην τηλεόραση τον διαταραγμένο ψυχολογικά ετεροθαλή αδερφό του Α. Παπανδρέου. Αυτό τον άνθρωπο τον περιέφερε στα κανάλια, για να προσωπικό συμφέρον (Δείτε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=k2HNXgfURmg)ΑΥΤΟΣ είναι ο Λεβέντης. Διαλέξτε, ή ψυχάκιας ή παλιάνθρωπος. Αλλά όχι και προφητικός και μέγας πολιτικός. Έλεος κάπου με τα μαύρα μπλογκ και την ευκολία που η μάζα τσιμπάει την κάθε ψέμα που του πετάνε.

6/1/15

Ο Αχελώος είναι πάντα επίκαιρος

Ξαφνικά, ο Σαμαράς επαναφέρει την εγκληματική εκτροπή του Αχελώου, παρά τις πολλές ακυρωτικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης, 


Μια παρά φύση εκτροπή που είναι καταστρεπτική για την Αιτωλοακαρνανία. Μια εκτροπή που παραβιάζει την αρχή της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Αντί να κατευθυνθεί ο κάμπος της Θεσσαλίας σε νέες λιγότερο υδροβόρες καλλιέργειες, επιμένουν στην καταστροφή της Αιτωλοακαρνανίας για να ποτίζονται παρωχημένες καλλιέργειες.

Τι άλλο πρέπει να πει ειπωθεί ώστε να καταλάβουμε ότι ο Νομός μας είναι παρίας γι' αυτούς;

Τι λένε οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ του Νομού μας; Στα πολυτελή τους φυλλάδια πάντως δεν αναφέρουν κάτι. Τι θέση έχουν τα υπόλοιπα κόμματα;

Αν ένα τόσο βασικό για το νομό ζήτημα περνά έτσι στα μουγκά, σκεφτείτε τι γίνεται με άλλες "λεπτομέρειες" όπως οι οδικές υποδομές, έργα απαραίτητα για τον τουρισμό, την τοπική ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής...
Σαμαράς και ρατσισμός

Αρχές δεκαετίας 1990. Ο Σαμαράς ήταν ο υπουργός Εξωτερικών της κυβένρησης Μητσοτάκη που άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία, την εποχή που είχε καταρρεύσει ο Χότζας. Τότε που από τις Αλβανικές φυλακές είχε δραπετεύσει το σύνολο των κρατουμένων, ο Σαμαράς έβαλε στη χώρα τον κάθε πικραμένο χωρίς κανένα έλεγχο.

Αποτέλεσμα αυτής της συνοριακής ασυδοσίας ήταν οι Έλληνες να γίνουν από τους πλέον ξενοφοβικούς λαούς, οι Αλβανοί και Βορειοηπειρώτες που μετανάστευσαν στη χώρα μας για χρόνια να θεωρούνται εγκληματίες (παρόλο που αποδεδειγμένα είναι οι πλέον προσαρμοσμένοι στην Ελληνική πραγματικότητα) και γενικά να γεννηθεί ένα κατάπτυστο ρατσισικό υπόβαθρο στην Ελλάδα.

Η ξενοφοβία στην Ελλάδα χτίστηκε πάνω σε μια μειοψηφία εγκληματιών που μπήκαν στη χώρα μας όταν ο Σαμαράς άφησε τα σύνορα αφύλακτα.

Σήμερα ο ίδιος άνθρωπος επισκέπτεται τον φράχτη του Έβρου. Αυτός που πρώτος έκανε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, τώρα παριστάνει τον Διγενή Ακρίτα.

Σήμερα ο άνθρωπος που έκανε τα σύνορα της χώρας σουρωτήρι, κλείνει το μάτι στον κάθε ρατσιστή, με τα απάνθρωπα κέντρα "φιλοξενίας", με φράχτες, με ραστσιστικά υπονοούμενα. Πόσο υποκριτής μπορεί να είναι;

Δεν είμαστε χρυσόψαρα. Ή μήπως είμαστε;


ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθώ: σε κάθε χώρα υπάρχουν εγκληματίες. Και εμείς πχ αν αφήσουμε τις φυλακές ανοιχτές και η Βουλγαρία πχ ανοίξει τα σύνορά της, σε ελάχιστο χρόνο η χώρα τους θα έχει γεμίσει με "Έλληνες δολοφόνους".