18/11/10

Μπράβο στους ΠΑΣΠίτες που κατέβηκαν στην πορεία

Ένα post που διάβασα στο πολύ καλό blog του Σωτήρη Κούκιου, χωρίς δικό μου σχόλιο.


Μπράβο στους ΠΑΣΠίτες που κατέβηκαν στην πορεία

Κατέβηκα σήμερα νωρίς στην πορεία.. πέρασα από Εξάρχεια και Πολυτεχνείο και μετά πήγα με τα πόδια μέχρι Σύνταγμα. Ώρα 2 και 20. Έφαγα εκεί ένα hotdog made by Everest (κάτω οι αμερικάνοι…) και με το LG μου τράβαγα φωτογραφίες (να πω και κάτω οι Ιάπωνες..). Και μετά κατέβηκα κατά τις 3 παρά κάτω την Σταδίου πάλι. Η άδεια Σταδίου είχε γεμίσει, ο κόσμος ήταν γύρω στους 10000 κυρίως εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Στο τέλος και πίσω από τα πρωτοβάθμια οι ΠΑΣΠίτες. Γύρω στα 150 άτομα.

Το πέσιμο και οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ έχουν απωθηθεί



Πήγα είδα φίλους από όλες τις μεριές. Πέτυχα και τον Λουκά (ξέρει αυτός). Μετά πήγα και στην ΠΑΣΠ. Περάσαμε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Στον Κωτσόβολο. Και τότε ξαφνικά μέσα από τα πρωτοβάθμια, 50-60 άτομα επιτέθηκαν στην ΠΑΣΠ. Ειρωνεία.. εκείνη την ώρα μια πιτσιρίκα έγνευε σε μια φίλη της .. και της ήρθε το καδρόνι. Πανικός και ξυλοδαρμός από τα Α/Α από Μπάχαλα;;; από ποιους; και γιατί; Και άρχισαν στα πεζοδρόμια οι κραυγές… ΠΑΣΟΚος δεν θα έρχεται σε πορεία κλπ. Μάλιστα!! Τα γνωστά ιδιοκτησιακά της γιορτής του Πολυτεχνείου από τυπάκια απίθανα που τότε δεν ζούσαν… Και που μιμούνται τα ΜΑΤ σε όλες τις φάσεις… ωραία.

Η συνέχιση του πεσίματος στην ΠΑΣΠ έξω από την Βουλή

Μετά έκανα κι εγώ την επιλογή μου. Κατέβηκα στην πορεία με την ΠΑΣΠ. Και στον Γρηγορόπουλο με την ΠΑΣΠ θα κατέβω. Γιατί σε αυτή την χώρα δεν μεγάλωσα για να φοβάμαι τον κάθε τραμπούκο ότι σημαία και να έχει στο κεφάλι του…. Και ρε παιδιά, αν μου το παίζετε στρατός… μόλις ανοίξατε την πόρτα στον κάθε φασίστα. Αυτή την αριστερή “σκέψη” να την λουστείτε εσείς.. Εγώ δεν θέλω καμμιά σχέση πια…

Κάνιστρο από δακρυγόνα στην Β Σοφίας

Όσο για τα 150 παιδιά που κατέβηκαν. Κουράγιο ρε σύντροφοι. Αφήστε τους να χτυπιούνται. Θα είμαστε εκεί κάθε 17 Νοέμβρη με την σημαία του Πολυτεχνείου. Και όχι μόνο… Και μην ξανακούσω κάτι κομματικούς φωστήρες για διάλυση της ΠΑΣΠ κλπ… Αντίθετα κοιτάξτε με αυτά που κάνετε να είναι περήφανα τα παιδιά και όχι να ντρέπονται. Γιατί αυτά είναι στον δρόμο.. εσείς είστε στον καναπέ.. !

Δεν υπάρχουν σχόλια: