24/10/12

Η πιο ουσιαστική τοποθέτηση χθες για το ΤΕΣΥΔ

Η πιο ουσιαστική τοποθέτηση στη χθεσινή εκδήλωση του συλλόγου φοιτητών για το μέλλον του ΤΕΣΥΔ, από τον επίκουρο καθηγητή του Τμήματος Δρ. Μιχάλη Παρασκευά. Ούτε Ναυπάκτιος είναι ούτε έχει καμία σχέση ή βλέψη με τα τοπικά μας ζητήματα. Αφού εμείς δεν μπορούμε, ας μας τα πουν οι "ξένοι". Όσο ξένος μπορεί να είναι ένας επιστήμονας που επέλεξε να εργάζεται στη Ναύπακτο.

Ακούστε τον:

"Σε ό,τι αφορά το ενοίκιο είναι αδιανόητο, επειδή κινούμαι και εγώ στην Ελληνική γραφειοκρατεία, ένα ποσό 80.000€ να μην μπορεί να δοθεί. Προφανώς σκοντάφτουμε, υπάρχουν προβλήματα, επαναφέρουμε το αίτημα μας με άλλη αιτιολογία. Ρωτάμε τον Επίτροπο "πες μας ρε φίλε, πως το θέλεις να το διατυπώσουμε"; Στο τέλος τέλος άλλες πως άλλες πόλεις τα καταφέρνουν; Είναι πιο ικανοί! Δεν υπάρχει διαδικασία, δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Αυτό είναι. Θέλετε να σας βρω δικαιολογίες χιλιάδες για να μην κάνω τη δουλειά μου, και θα είναι όλες νόμιμες και ωραιότατες. Πρέπει ο Δήμος να νοικιάσει ένα κτίριο..."

ΑΥΤΗ είναι η εικόνα που δημιουργούν οι Ναυπάκτιοι στο προσωπικό και τους φοιτητές, δυστυχώς. ΑΥΤΗ είναι η πραγματικότητα: η εικόνα είναι ότι δεν θέλουμε λύση για το ΤΕΣΥΔ.

Το βίντεο από το nafpaktianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: