24/1/15

Β. Λεβέντης: ή ψυχοπαθής ή άλήτης

Υπάρχει μια απόπειρα αγιοποίησης του Β. Λεβέντη τις τελευταίες μέρες, με το επιχείρημα ότι ήταν προφητικός. Κυκλοφορούν δε και βιντεάκια της εποχής που "αποδεικνύουν" ότι είχε προβλέψει ό,τι συνέβει από το 2009 και μετά. Μέχρι και ο Μητσικώστας λέει ζήτησε συγνώμη.

Λοιπόν απαντάω: ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Ο τύπος ήταν και είναι γραφικός. Πίτσες στον τηλεοπτικό αέρα, βρισίδια, κατάρες να στείλει ο Θεός καρκίνο στον Μητσοτάκη και Παπανδρέου κλπ.

Κανείς δε θυμάται ότι τα βρισίδια κατά Παπανδρέου και Μητσοτάκη πέφτανε όταν του κλείσανε το παράνομο κανάλι του, το Κ 67. (Δείτε εδώ στο 0:20 να ζητά από το Θεό να στίελει καρκίνο στον Μητσοτάκη και Παπανδρέου: https://www.youtube.com/watch?v=9b8yvCU88eE).Κανείς δε θυμάται ότι ο Λεβέντης ήταν ο μοναδικός αντίπαλος του Γ. Α. Μαγκάκη στη Β Αθήνας τον Απρίλιο του 1992, μετά τη δίωξη Τσοβόλα. Η απόλυτη ξεφτίλα της ΝΔ που στήριξε ένα τέτοιο χαρακτήρα και έδωσε 114.000 ψήφους σε ένα τέτοιο αντρίκελο.

Κανείς δε θυμάται ότι ο Λεβέντης εμφάνιζε στην τηλεόραση τον διαταραγμένο ψυχολογικά ετεροθαλή αδερφό του Α. Παπανδρέου. Αυτό τον άνθρωπο τον περιέφερε στα κανάλια, για να προσωπικό συμφέρον (Δείτε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=k2HNXgfURmg)ΑΥΤΟΣ είναι ο Λεβέντης. Διαλέξτε, ή ψυχάκιας ή παλιάνθρωπος. Αλλά όχι και προφητικός και μέγας πολιτικός. Έλεος κάπου με τα μαύρα μπλογκ και την ευκολία που η μάζα τσιμπάει την κάθε ψέμα που του πετάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: