6/5/10

Γιατί; (2)

Ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία των τριών υπαλλήλων της τράπεζας MARFIN που έχασαν τη ζωή τους κατά τον εμπρησμό με μολότοφ του υποκαταστήματος στην οδό Σταδίου 23.

Πρόκειται για την Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, και τον Επαμεινώνδα Τσακάλη, 36 ετών.

Ο Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών κατάγονταν από τη Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας (από τη πλευρά του πατέρα του) και από τη Λευκάδα (από τη πλευρά της μητέρας του).

Τελείωσε στην ΑΣΣΟΕ και μετά εργάζονταν επί 5 περίπου χρόνια στην συγκεκριμένη τράπεζα. Εργαζόταν στον τρίτο όροφο του υποκαταστήματος της Marfin Egnatia στην οδό Σταδίου στο τμήμα συναλλαγών επιχειρήσεων ως Credit Manager. Χθες, ο όροφος γέμισε πυκνό μαύρο καπνό ταχύτατα, δεν κατάφερε να διαφύγει, γέμισαν τα πνευμόνια του.
O 36χρονος Επαμεινώνδας είχε λάβει το πτυχίο του από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Αθήνας, ενώ είχε και Master of Science από το πανεπιστήμιο του Stirling.

Βρέθηκε νεκρός δίπλα στη συνάδελφό του Παρασκευή Ζούλια στη σκάλα που οδηγούσε στην ταράτσα του κτιρίου. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών κ. Φίλιππο Κουτσαύτη, και οι δύο είχαν επιχειρήσει να διαφύγουν από τον τρίτο όροφο. Ο Επαμεινώνδας ήταν ανύπαντρος.
Δυστυχώς όμως χθες έχασε τη ζωή του τόσο άδικα..


Πηγή: http://xiromeronews.blogspot.com/2010/05/blog-post_1974.html

Πτυχίο, μεταπτυχιακό, αρχή καριέρας... Όχι στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: