10/10/10

Ανακοίνωση

Αναφορικά με τη συζητούμενη υποψηφιότητά μου για το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, δηλώνω ότι:

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κατσιφάρας μου πρότεινε να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Είναι μια πρόταση σαφώς τιμητική για την οποία είμαι υπερήφανος και ταυτόχρονα ευγνώμων. Το γεγονός ότι το βιογραφικό μου ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του καλύτερου κατά τη γνώμη μου υποψηφίου Περιφερειάρχη είναι εκδήλωση τιμής προς το πρόσωπό μου, την οποία τιμώ.

Ανεξάρτητα από την παραπάνω πρόταση, ήταν και είναι δεδομένη η υποστήριξη της υποψηφιότητας του Απόστολου Κατσιφάρα από εμένα, τόσο προσωπικά όσο και θεσμικά. Ο "Καλλικράτης¨ δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο εκφραστή και υλοποιητή στη Δυτική Ελλάδα.

Ωστόσο δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος για το συγκεκριμένο ρόλο, μιας και δεν αποτέλεσε ποτέ στόχο μου η συμμετοχή στο θεσμό αυτό παρόλο που τον θεωρώ εξόχως σημαντικό. Θεωρώ ότι υπάρχουν άλλα πρόσωπα από τη Ναυπακτία και την Αιτωλοακαρνανία που μπορούν να συμβάλλουν περισσότερο από εμένα στην προσπάθεια αυτή, πρόσωπα που είμαι βέβαιος ότι θα επιλέξει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ.


Ναύπακτος, 10/10/2010
Γιώργος Ασημακόπουλος
Πληροφορικός
Εκπαιδευτικό Προσωπικό ΤΕΙ Μεσολογγίου
Γραμματέας ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ναυπάκτου


Δεν υπάρχουν σχόλια: