18/10/10

Γίναμε και αντικείμενο προβλέψεων!

http://nafpaktia.blogspot.com/2010/10/blog-post_3254.html

Είμαστε πολύ μπροστά και το παραδέχομαι!!! Για μία ακόμα φορά, θα ανατρέξω στον Καζαμία του 2010 που δημοσιεύσαμε λίγο πριν την αυγή αυτού του χρόνου, και δώστε, παρακαλώ, βάση για το πώς πέσαμε μέσα και στα όσα συνέβησαν στο ΠΑΣΟΚ, με τους περιβάλλοντες χώρους φυσικά (βλέπε Μπουλές):
Ιούλιος
Η ψηφοφορία στο Ίντερνετ τελείωσε για τα χρίσματα του ΠΑΣΟΚ(...). Ο Κωνσταντόπουλος καταφέρνει να ξεπεράσει στη συνολική βαθμολογία τον Μπουλέ και να λάβει το χρίσμα(...). Ύστερα από πιέσεις που δέχεται από τον Λοβέρδο, τελικά δεν το αποδέχεται και αυτό καταλήγει στον πρώτο επιλαχόντα, τον Μπουλέ!!! (είπατε τίποτα; Έχει και συνέχεια)
Αύγουστος
Η προεκλογική μάχη φουντώνει, με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Τα άπλυτα πολλών υποψηφίων βγαίνουν στη φόρα, ενώ άσχημη εντύπωση προκαλεί το γάριασμα κυρίως των ασπρόρουχων του Μπουλέ!!! (Τι σας θυμίζει η υπόθεση; Μήπως λίγο από Αιτωλική;)
Σεπτέμβριος
Ο Μπουλές έχει μπει για τα καλά στο πετσί του νεοπα-σώκου, γυρνώντας βουνά και λαγκάδια αγκαζέ με τον Γραμματέα της Τοπικής του κόμματος. Δεν έχουν αφήσει κοντοσούβλι για κοντοσούβλι, δείχνοντας, για μία ακόμα φορά, ότι το ΠΑΣΟΚ που όλοι αγαπήσαμε είναι και πάλι εδώ!!! (Κάποιοι το είδαν τότε ως τον μεγαλύτερο εφιάλτη τους, τώρα απλά το ζουν...)
Νοέμβριος
Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, και οι ελπίδες του ΠΑΣΟΚ για την ανακατάληψη του Δήμου Ναυπάκτου δείχνουν να ελαττώνονται, καθώς η Ζέφη Δημαδάμα, κατά την επίσκεψή της στην πόλη, δεν εκφράζει ανοικτά την στήριξή της στον Μπουλέ. Το πέρασμά της, μάλιστα, από τα πολιτικά γραφεία και των άλλων υποψηφίων γεμίζει με πολλά ερωτηματικά τον Γραμματέα της Τοπικής, ο οποίος της ζητά να καλύψει τα έξοδα για τις σόλες που χάλασε κατά το δικό της προεκλογικό αγώνα. Η Ζέφη αρνείται πεισματικά να αναλάβει αυτή την υποχρέωση και ο Γιώργος Ασημακόπουλος τη διαγράφει από τη λίστα του κινητού του. (Τέζα όλοι με τις προβλέψεις;)

Όπως σας είχαμε πει και τότε, για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο ενόρασης αποσυρθήκαμε στο όρος Ριγάνι, και αφού αυτομαστιγωθήκαμε – για όλα όσα το 2009 αδίκως καταλογίσαμε σε αυτούς που με ανιδιοτέλεια και αίσθημα ευθύνης προσφέρουν στον τόπο- εν συνεχεία, πήραμε φτερό και μελάνι και γράψαμε... Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Γι’ αυτό κι εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ, για να λέμε την άποψή μας, σωστή ή λάθος, με γνώμονα πάντα ένα πράγμα: Να είναι η δική μας άποψη κι όχι αυτή που επιτάσσουν τα πάσης φύσεως συμφέροντα.
Β. Καρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: