29/12/07

Όλοι ίδιοι είναι σε αυτή τη χώρα

Τι διαφορά έχει το ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ; Καμία, έτσι δε λένε όλοι, το τιμημένο ΚΚΕ, ο προοδευτικός ΣΥΡΙΖΑ, ο Ρουσόπουλος, μέχρι και ο γελωτοποιός Λαζόπουλος;

Ε, ίδιοι είναι όλοι. Το λένε και οι εικόνες:

Ποτέ την Κυριακή η Μελίνα...
φυλακές ανηλίκων ο Γιώργος Μυλωνάς (ο κολλητός που έψαχνε δουλειά για την γκόμενα του Ζαχόπουλου ντε, αυτόν που ο Καραμανλής είχε στο ευρωψηφοδέλτιο, μαζί με τον Τουρνά...)!



Όραμα της Μελίνας το μουσείο της Ακρόπολης (που υλοποίησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος), η ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων (που υλοποίησε ο Λαλιώτης και η Βάσω Παπανδρέου)...
μηνυτήριες αναφορές ο ανεκδιήγητος Τατούλης, ώστε να καθυστερήσει η υλοποίηση του μουσείου και να μην είναι έτοιμο για την Ολυμπιάδα του 2004!

"2004. Ύστερα από μηνυτήρια αναφορά του βουλευτή της Ν.Δ. Πέτρου Τατούλη η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ασκεί ποινική δίωξη εναντίον του Δ.Σ. του ΟΑΝΜΑ, μελών του ΚΑΣ, ακόμη και εναντίον της Κριτικής Επιτροπής που είχε επιλέξει τη συγκεκριμένη μελέτη.
Μετά τις εκλογές όμως το σκηνικό αλλάζει. Οι μηνυτές γίνονται σύμμαχοι και όλοι πλέον μάχονται για τον κοινό αγώνα.
2007. Το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης είναι γεγονός! " (http://www.topontiki.gr/Pontiki/index.php?option=com_content&task=view&id=2329&Itemid=48)



Για να μην αναφέρω τον Βουλγαράκη που δεν ήξερε τον Κρόνιο λόφο στην Ολυμπία και έλεγε ότι κάηκαν κάποια δέντρα στον πέριξ χώρο, τον τρομερό Λιάπη κλπ κλπ...
Ο υπουργός Πολιτισμού, που μετέβη στην Αρχαία Ολυμπία, δήλωσε ότι το νέο Μουσείο, ο αρχαιολογικός χώρος, η Ολυμπιακή Ακαδημία και το Στάδιο «είναι ανέπαφα». Όπως είπε, «κάηκαν κάποια δέντρα πέριξ του αρχαιολογικού χώρου». Αργότερα το βράδυ, ωστόσο, ο κ. Βουλγαράκης επανήλθε παραδεχόμενος ότι είναι μεγάλη η καταστροφή. Οι κάτοικοι αποδοκίμασαν τον υπουργό κατά την αναχώρησή του. (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=826727)

Όντως, η θητεία του Καραμανλή στο πολιτισμού είναι ίδια με της Μελίνας, του Μικρούτσικου, του Βενιζέλου... Εντελώς ίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: