6/3/10

Λίζα σαμπάνια!

Πάταγο έκανε η Τζούλια με το -κατά δήλωσή της homemade dvd- της. Η ίδια λέει ότι το τράβηξε ο συμμετέχων στην ταινία και το δημοσιοποίησε χωρίς αυτή να το ξέρει. Οι περισσότεροι δεν την πιστεύουν αφού είναι τραβηγμένο με 15 κάμερες ταυτόχρονα, αλλά αυτό είναι μια άχρηστη λεπτομέρεια για τις λαϊκές μάζες.

Ρεκόρ πωλήσεων και κατεβασμάτων από το internet έκανε η Τζούλια.

Χαμός στο facebook, τα μισά status των αρρένων φίλων μου είναι αφιερωμένα στη Τζούλια με υπερθετικά σχόλια.

Ήδη τα δημοσιογραφικά blogs αναφέρονται στην επόμενη ταινία της, ενώ παραθέτουν διαρκώς λεπτομέρειες που αφορούν το ξενοδοχείο που γίνανε τα γυρίσματα, τους συμμετέχοντες, τον καιρό που έκανε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κλπ κλπ.

Άκουγα σήμερα το πρωί ραδιόφωνο. Δεν υπήρξε άντρας παραγωγός που να μην αναφέρθηκε στην ταινία με θετικά υπονοούμενα και γελάκια. Δεν υπήρξε ούτε μια γυναίκα που να μην αμόλησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την Τζούλια Αλεξανδράτου. Συγκράτησα το "κινούμενο ντακαπάζ" μιας κυρίας από τον Φλας 96, που δεν θυμάμαι το όνομά της. Τον άντρα της τον ρώτησε άραγε;
Ζήλια; Γυναικείος ανταγωνισμός; Σεμνοτυφία και σοβαροφάνεια;

Χαμό προκάλεσε μια απλή ταινία πορνό. Η Τζούλια κατάφερε να συζητιέται διαρκώς στο δημόσιο χώρο για μερικά λεπτά πορνογραφίας. Χαμός που συγκρίνεται με τον θόρυβο που είχε προκαλέσει το Deep Throat στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1970. Ίσως επειδή η πρωταγωνίστρια ήταν ήδη celebrity πριν γίνει πορνοστάρ, γεγονός που εξάπτει τη φαντασία και κάνει την ταινία αντικείμενο δημόσιου διαλόγου.

Άντε και διεθνή καριέρα τώρα Τζούλια, μπας και εξάγουμε επιτέλους κάτι ανταγωνιστικό και βγούμε από την οικονομική κρίση:)

Δεν υπάρχουν σχόλια: