8/1/09

Αντιδήμαρχος... παρτεριών!

Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ναυπάκτου. Καλή επιτυχία ευχόμαστε ειλικρινά σε όλους, αλλά με τέτοια κραυγαλέα ανισοκατανομή ρόλων, δύσκολο το βλέπουμε. Δεν θα σταθώ στην ποιότητα των αποχωρησάντων ή την ικανότητα των νέων προσώπων. Θα σταθώ στο παράδοξο που προκύπτει από τη νέα κατανομή αρμοδιοτήτων:

  • Ο Νίκος Κούμπιος εμφανίζεται να διευθύνει τον... μισό Δήμο, καθώς είναι υπεύθυνος για το διοικητικό τομέα, τον κοινωνικό τομέα και τα τοπικά συμβούλια. Αν δε σκεφτούμε ότι παραμένει επικεφαλής της ΑΝΝΑ, βλέπουμε ότι του αναλογεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της δουλειάς της Δημοτικής Αρχής.
  • Από την άλλη, δημιουργείται μια αντιδημαρχία (αυτή του Δ. Βασιλόπουλου) η οποία είναι υπεύθυνη για την Δημοτική Αστυνομία, τις προμήθειες του Δήμου και τα... παρτέρια και τα πεζοδρόμια, αρμοδιότητα που αφαιρέθηκε από την αντιδημαρχία καθαριότητας. Η Δημοτική Αστυνομία έχει προϊστάμενο και δεν υπάρχει ουσιαστική δουλειά για τους αιρετούς. Οι προμήθειες το ίδιο. Ουσιαστικά ο Δ. Βασιλόπουλος εμφανίζεται να διευθύνει... τα παρτέρια του Δήμου!

Στη Ναύπακτο έχουμε από τη μία αντιδήμαρχο... παρτεριών και από την άλλη... Υπεραντιδήμαρχο!

Η νέα τετράδα ατιδημάρχων, από αριστερά: Δημήτρης Βασιλόπουλος, Νίκος Κούμπιος, Δημήτρης Παπαναστασόπουλος και Νίκος Κατσαντώνης. Στη μέση ο Δήμαρχος Θανάσης Παπαθανάσης. Η φωτό και αυτή από το nafpaktia. com

***

Διαβάζω και αντιγράφω από το nafpaktia.com για τις νέες αντιδημαρχίες του Δήμου Ναυπάκτου: http://www.nafpaktia.com/localnews/2175/xoris-ekplikseis-oi-antidimarxies Με απόφαση του Δημάρχου Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση, ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι και καθορίστηκαν οι αρμοδιότητές τους για το 2009:

  • Στον αντιδήμαρχο Νικόλαο Κούμπιο την εποπτεία και ευθύνη του κοινωνικού και πολιτιστικού τομέα του Δήμου, την Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών και του προσωπικού αυτής και, την εποπτεία των Τοπικών Συμβουλίων.
  • Στον Αντιδήμαρχο Δημήτριο Παπαναστασόπουλο την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και του προσωπικού αυτής, την εποπτεία και ευθύνη του Τμημάτος Μελετών-Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και του προσωπικού αυτών.
  • Στον Αντιδήμαρχο Νικόλαο Κατσαντώνη την εποπτεία και ευθύνη του Τμήματος Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και του προσωπικού αυτού εκτός των Γραφείων Ανάπτυξης – συντήρησης χώρων πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού, σήμανσης οδών.
  • Στον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Βασιλόπουλο την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας και του προσωπικού αυτής, το τμήμα Προμηθειών τα γραφεία Ανάπτυξης – συντήρησης χώρων πρασίνου, ηλεκτροφωτισμού και σήμανσης οδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: