1/1/09

Ανασκόπηση 2008 με τις δικές μας σκέψεις...

Ιανουάριος: ο θάνατος Χριστόδουλου αλλάζει την ελληνική τηλεόραση, εξαφανίζεται ένας πλάτανιος στο Γρίμποβο και δεν μίλησε κανείς, ο Ζαχόπουλος συνεχίζει να επικρατεί στην επικαιρότητα, το MEGA οργιάζει με τον Βενιζέλο και δεν μπορεί να χονέψει την επικράτηση του ΓΑΠ, ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει Τσίπρα αντί για Φώτη Κουβέλη και καβαλάει ό,τι καλάμι βρει, ο ΣΚΑΙ μας πρήζει με τις ενεργιακές λάμπες της Phillips και η "καμπάνια" αμφισβήτησης του πολιτικού συστήματος είναι στο φόρτε της.


Φεβρουάριος: γίνεται το Καρναβάλι και ο Επαχτίτικος γάμος, ο ΤΕΙ Μεσολογγίου επιλέγει οικόδπεδο για το τμήμα της Ναυπάκτου και ακούγονται όλα τα απίθανα από τους συνήθεις αντι-πολιτευτές, προχωράει η ανάπλαση του Γριμπόβου και οι συνήθεις αντι-πολιτευτές πάλι λένε όλα τα απίθανα, ο Τσίπρας "πετάει" αλλά το ξεφούσκωμά του έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται, ο Κουκοδήμος κόβει βόλτες, σκεφτόμαστε για το αστικό πράσινο στη Ναύπακτο και, κλείνουμε την τηλεόραση.


Μάρτιος: Ο Τσίπρας διατείνεται ότι τον κατακρεουργούν(!!) τα ΜΜΕ ενώ πριν λίγο καιρό έλεγε ότι τα ΜΜΕ δεν μπορούν να διαμορφώσουν καταστάσεις. Από το συγκρότημα του ΔΟΛ τα ΝΕΑ αλλάζουν γραμμή πλεύσης και στηρίζουν διακριτικά τον Παπανδρέου. Ο ΣΥΡΙΖα αποκλείει κάθε περίπτωση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και λέει ότι θα πάρει πίσω τα κλεμμένα συνθήματα και δεν καλεί τον Παπανδρέου στο συνέδριό του, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ αποδέχεται πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ενεργοποίηση του Άρθρου 44 του Συντάγματος. Το ΠΑΣΟΚ κάνει συνέδριο και εκλέγεται γραμματέας ο Γιάννης Ραγκούσης. Σκεφτόμαστε για τον υποσταθμό της ΔΕΗ στη Ναύπακτο. Θιβετιανοί διαμαρτύρονται στην Αρχαία Ολυμπία ενώ στη Θεσαλονίκη απαγορεύεται επίσεψη μαθητών σε έκθεση του Πικάσο επειδή θεωρήθηκε... πορνογραφική! Το press-gr κατηγορείται για εκβιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: