29/5/08

Ο κ. MIG είναι άραγε ο καταλληλότερος;

Πάει ο Βγενόπουλος στην Βουλή για να μιλήσει με βουλευτές. Λέει τα δικά του, δικαιολογεί τη στάση του, όλα καλά. Τέτοια πράγματα έχουν γίνει πολλές φορές ως σήμερα.

Εμφανίζονται στη συνέχεια τα "δημοκρατικά" ΜΜΕ και τον εκθειάζουν, παρουσιάζοντάς τον ως αντίβαρο των απαξιωμένων πολιτικών. Κάνουν δε και γκάλοπ για να ζυγίσουν τις προθέσεις των ψηφοφόρων σχετικά με τις αγωγές που κατέθεσε πριν ακόμη εμφανιστεί στη Βουλή (θαύμα: η κοινή γνώμη δεν είναι και τόσο εναντίον των αγωγών που έχει καταθέσει!).
  • Τι σοβαρός άνθρωπος! Μετρημένος, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
  • Τους πήρε τα σώβρακα!
  • Ξεφτίλισε αυτούς που εκλέγουμε, τους άσχετους!
  • Ενημερωμένος καλύτερα από τους πολιτικούς για τον ΟΤΕ!
  • Δίκαιος, τα έβαλε και με τον Αλογοσκούφη, δεν είναι δα και τσιράκι του.
  • Μίλησε 5 ώρες όρθιος το θηρίο!
  • Μάγκας, όταν μπήκε στην αίθουσα πήγε κατευθείαν στο βήμα χωρίς να τον καλέσουν, αγνόησε δε τον βουλευτάκο που μιλούσε εκείνη την ώρα.
  • Αμηχανία στα δύο μεγάλα κόμματα όπως τους τα είπε.
  • Επιτέλους ένας σοβαρός άνθρωπος έβαλε τους πολιτικούς στη θέση τους.
  • Και οι Ιταλοί με τον Μπερλουσκόνι σώθηκαν, δε βλέπετε που όλο αυτός βγαίνει επειδή οι σοσιαλιστές είναι ασόβαροι και δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους;
  • Άσε που δεν μπορεί οι πολιτικοί μας δεν μπορεί να είναι ασύδοτοι και να κατηγορούν τον πάσα ένα, τους έβαλε στη θέση τους.
Από την άλλη εμφανίζουν τον Βγενόπουλο πονεσιάρη για τον λαό που τον μαστίζει η ακρίβεια. Έτσι η Blue Star ανακοίνωσε ότι δεν θα αυξήσει τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και η ΔΕΛΤΑ μειώνει την τιμή του γάλακτος κατά 3%. Δεν είναι στυγνός επιχειρηματίας, είναι κοντά στον λαό του. Άλλωστε ποιος πολιτικός μπορεί να κάνει κάτι τόσο δραστικό; Όλο λόγια είναι οι πολιτικοί μας...

Έμμεσα φωνάζουν: να ένας πραγματικός σύγχρονος ηγέτης, από αυτούς που μας λείπουν σήμερα. Τα ΝΕΑ φτάσανε στα παραπολιτικά να τον αποκαλούν με το μικρό του όνομα! Ο Ανδρέας... (http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080528&nid=8666807&sn=&spid=896) Η δε Πανδώρα αφιερώνει ολόκληρη τη σελίδα της στο ΒΗΜΑ στον κ. MIG, αναφερόμενη επιεικώς απαξιωτικά για τους πολιτικούς μας (http://www.tovimadaily.gr/Article.aspx?d=20080529&nid=8669105)...

Ο ίδιος διαψεύδει βέβαια ότι τον ενδιαφέρει η πολιτική, λογικό είναι. Η δε Γιάννα Αγγελοπούλου φυλάει για τον εαυτό της τον ρόλο του από μηχανής σοβαρού επιχειρηματία που πολιτεύεται για να μας σώσει. Γι' αυτό και δεν θα δείτε σχετικές αναφορές εύκολα στον Ελεύθερο Τύπο, σε αντίθεση με τον ΔΟΛ.
***
Όπως ανέβασαν τον ΣΥΡΙΖΑ ως αντίβαρο στο ΠΑΣΟΚ (θυμάστε που λέγανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο κόμμα;) έτσι και τώρα πιθανό είναι να πλασάρουν τον Βγενόπουλο ως αντίβαρο του Παπανδρέου.

Λέτε να δούμε και γκάλοπ που να τον εμφανίζουν ανάμεσα σε αυτούς που είναι κατάλληλοι για πρωθυπουργοί; Και τη θέση του "κανένα" να πάρει, αρκεί να γίνει ντόρος!

Και το πιο βασικό: αν είναι έτσι και τα σενάρια όντως "ψήνονται", θα τους αφήσουμε ή θα περάσει πάλι το δικό μας;

ΥΓ: Φιρί φιρί του πάω να φάω καμιά αγωγή:)

Δεν υπάρχουν σχόλια: