18/10/08

Κάτω τα χέρια από το άλσος Γριμπόβου!


Συμμετείχαμε στην πορεία. Σκοπός της να αποτρέψει την μετατροπή του άλσους από ελεύθερο χώρο σε μια ακόμη καφετέρια. Την γνώμη μου για το τι πρέπει να γίνει το άλσος την διαβάζετε εδώ και παλιότερα στη nafpaktia press.

Η πορεία ήταν αρκετά μαζική, αν και θα έπρεπε να είναι κι άλλοι εκεί.

Ας ελπίσουμε ότι με την κατάλληλη κινητοποίηση θα είναι περισσότεροι οι συμμετέχοντες την επόμενη φορά.

Ο Δήμαρχός μας τελικά είναι ταλέντο: μας βγάζει για πορεία στη Ναύπακτο κάθε δεύτερη ημέρα! Άσε που έχουν βγει για πορεία από μπουλντόζες και φορτωτές μέχρι BMX και παιδικά καροτσάκια.

Και μην ακούσω ότι το άλσος είναι αρμοδιότητα του Λιμενικού Ταμείου και όχι του Δήμου, γιατί θα του απαντήσω: τι έχει κάνει μέχρι τώρα για να γίνει Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο στη Ναύπακτο; Τίποτα. Άρα, θα μπορούσε να είναι αρμόδιος και δεν το έχει προσπαθήσει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάτε με τον Δήμαρχο... Δεν έχετε βρεί ούτε ένα θετικό στις πράξεις του...Ελπίζω να πήγατε σήμερα στις εκδηλώσεις για να ξεστραβωθείτε. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ. Δήμαρχε αν και δεν σε ψήφησα ποτέ θα σε στηρίξω γιατί δεν είσαι ΔΗΘΕΝ όπως κάποιοι άλλοι......!!!!

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Καλές οι εκδηλώσεις, σύμφωνοι.

Αλλά πως γίνεται και ο κόσμος διαδηλώνει κάθε δεύτερη μέρα αφού ο δήμαρχος κάνει καλά πράγματα;

Ο... αναχρονισμός φταίει;

Και μια παραίνεση: μπορεί να κάνω λάθος και η Δημοτική Αρχή Παπαθανάση να είναι πολύ καλή. Γιατί δεν βγαίνεις να πεις τα θετικά του ΕΠΩΝΥΜΑ;