24/1/09

Πως και δεν άρχισε η κοροϊδία για το e-book;

Επειδή ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου όπου η κοινή γνώμη διαμορφώνεται από πληρωμένα παπαγαλάκια, περίμενα ότι η παρακάτω εικόνα θα γινόταν αντικείμενο χλευασμού.


Μέχρι τώρα έχω διαψευστεί. Ευτυχώς, γιατί θα ήταν κρίμα τα παπαγαλάκια να καταφέρουν να απαξιώσουν την ευρεία αξιοποιήση της τεχνολογίας στο δημόσιο σχολείο. Όπως απαξιώνουν την πράσινη ανάπτυξη, την συμμετοχική δημοκρατία και άλλες καινοτόμες προτάσεις. Φαίνεται όμως ότι τελειώνει η εποχή της παντοδυναμίας τους...

Update: Τι ρώτησε ο Καραμανλής τον Άρη μόλις ο Γιώργος έδειξε το Kindle; DVD Παίζει αυτό ρε Άρη;

Η φωτό από το parapolitiki.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο πιστεύω ότι η εποχή έχει αρχίσει να αλλάζει. Ακόμη και αυτοί που μέχρι σήμερα λοιδορούσαν την τεχνολογία, σήμερα σκέφτονται πως να μπουν "μέσα" όχι βέβαια για να συμβάλουν για να επωφεληθούν απ' αυτή..

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Ανδρέα, δυστυχώς ο καιροσκοπισμός είναι ίδιο των λαμογιών.

* Έτσι δεν μου κάνει εντύπωση πχ που ξεπετάγονται περιφερειακά ειδησεογραφικά portals από επιχειρήσεις που, ό,τι δεν έχουν λάβει με φαξ το θεωρούν αναξιόπιστο.
* Έτσι δεν μου κάνει εντύπωση που ο αντιδήμαρχος Παπαναστασόπουλος εμφανίζει ως τεράστια τομή τη δημιουργία ασύρματου δικτύου στη Ναύπακτο, υποδομή που άλλοι Δήμοι έχουν από καιρό.

Ευτυχώς όμως η εμπλοκή τους με τα "νέα μέσα" και την τεχνολογία δημιουργεί γέλιο, αφού τα αντιμετωπίζουν με παραδοσιακούς όρους.