2/11/09

Στα δύο η παράταξη Παπαθανάση στη Ναύπακτο...

Με αφορμή τον διαγωνισμό για το ΞΕΝΙΑ.

Αντιγράφω από nafpaktia.com:
Στην ψηφοφορία τώρα οι δύο προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν του Παπαναστασόπουλου (σσ: προέδρου της χετικής επιτροπής) για έναρξη από την αρχή της διαδικασίας και της Χοχτούλα (σσ: πρώην αντιδήμαρχος του Παπαθανάση) για συνέχιση κανονικά από το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, με την επανεξέταση των ενστάσεων από την επιτροπή, αφού ληφθούν υπόψιν και τα όσα ελέχθησαν επί της διαδικασίας. Το αποτέλεσμα έγειρε υπέρ της δεύτερης, με τις ψήφους των Χοχτούλα, Κ. Σταυρόπουλου, Σικώλα, Τριανταφύλλου, Αλεξόπουλου, Πατσαούρα, Αθανασοπούλου και Κατσαντώνη. Απόντες από την ψηφοφορία ήταν οι της αντιπολίτευσης.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν ικανοποίησε τον Παπαναστασόπουλο ο οποίος παραιτήθηκε από την επιτροπή, όπως και ο Σακέτος. Σύμφωνα με τη νέα σύνθεση νέος πρόεδρος είναι ο Κώστας Σταυρόπουλος, ενώ τον δεύτερο παραιτηθέντα αντικατέστησε η Β. Αθανασοπούλου.

Με λίγα λόγια, δύο σύμβουλοι της ομάδας κατέθεσαν διαφορετικές προτάσεις. Η μία κατατέθηκε από τον "αρμόδιο" πρόεδρο της επιτροπής Δ. Παπαναστασόπουλο και η άλλη από την πρώην αντιδήμαρχο Ι. Χοχτούλα. Αποτέλεσμα να περάσει η πρόταση της "αντάρτισσας" Χοχτούλα, κόντρα στην επιθυμία του προέδρου της επιτροπής Παπαναστασόπουλου.

Η ομάδα του Δημάρχου όχι μόνο έσπασε στα δύο. Όχι μόνο βρέθηκε με δύο αντικρουόμενες προτάσεις σε ψηφοφορία. Επιπλέον υπερψήφισε την "ανεπίσημη" πρόταση κόντρα σε αυτή του προέδρου της επιτροπής, ο οποίος είχε επιλεγεί από τον Δήμαρχο και ουσιαστικά εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Σε ένα σημαντικότατο θέμα για το οποίο ο Δήμαρχος έχει δεχτεί συντονισμένα πυρά από την αντιπολίτευση η ομάδα του δεν μπορεί να ομονοήσει και, διασπάται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αν αυτό δεν είναι ευθεία αμφισβήτηση του Δημάρχου, τότε τι είναι;

Λεπτομέρειες εδώ: http://www.nafpaktia.com/localnews/2745/kseniastes-diadikasies

Δεν υπάρχουν σχόλια: