25/11/09

Στο "Ναυπακτία" η ψηφοφορία για πρόεδρο της ΝΔ

Ο χώρος του "Ναυπακτία" στο λιμάνι της Ναυπάκτου θα φιλοξενήσει τη διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής που θα αναδείξει νέο πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία.

Στον χώρο αυτό το ΠΑΣΟΚ είχε κάνει την εκλογή συνέδρων τον Φεβρουάριο του 2008 καθώς και την εκλογή του γραμματέα της Τ.Ο. τον Μάιο της ίδιας χρονιάς. Την πρώτη φορά ψήφισαν 750 άτομα και την δεύτερη 1050 περίπου.

Για την εκλογή προέδρου το Νοέμβριο του 2007 ήταν ένα από τα 4 σημεία ψηφοφορίας, καθώς τότε κάλπες με on line σύστημα είχαν στηθεί και στο Λυγία, στη Δάφνη και το πρώτο δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου. Τότε ψήφισαν περίπου 2000 άτομα.

Καταμέτρηση στη διαδικασία εκλογής προέδρου ΠΑΣΟΚ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου, Νοέμβριος 2007


Από τα τέσσερα σημεία ψηφοφορίας που είχε χρησιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ το 2007, η Νέα Δημοκρατία αξιοποιεί το ένα. Ή περιμένουν πολύ λίγους ή, την ερχόμενη Κυριακή θα αργήσει πολύ η ψηφοφορία:)

Επίσης, το Ναυπακτία είναι εντελώς ακατάλληλο. Μπορεί να είναι σε κεντρικό σημείο, αλλά από εκεί και πέρα δεν κάνει για μεγάλη εκλογική διαδικασία. Δεν έχει χώρο στάθμευσης, δεν έχει κλιματισμό και το πιάνει ο καιρός οπότε ή καίγεσαι ή παγώνεις, δεν έχει τουαλέτα, δεν έχει βοηθητικό χώρο και χώρο αναμονής, δεν μπορεί να σχηματιστεί ουρά και, όταν μαζευτούν αρκετοί γίνεται αποπνικτικό.

Και που να γίνει μια τέτοια διαδικασία, αφού στη Ναύπακτο δεν υπάρχει ούτε ένας αξιοπρεπής χώρος συγκέντρωσης; Δυστυχώς ο Δήμος Ναυπάκτου δεν διαθέτει ούτε καν κατάλληλη αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από την απόφαση που έλαβε ο σημερινός Δήμαρχος μόλις εκλέχθηκε το 2006 για τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων σε εντελώς ακατάλληλη αίθουσα. Πως να έχει η πόλη χώρο για να εξυπηρετεί ανάγκες κομμάτων φορέων, και συλλόγων;

Ας το σκεφτούν και αυτό όσοι την ερχόμενη Κυριακή στριμωχτούν στο Ναυπακτία. Κατά τα λοιπά, καλό βόλι. Ποτέ δεν χάσαμε από καμία εκλογική διαδικασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: