13/7/08

Το ΒΗΜΑ είναι πολύ μπροστά...

Δεν ασχολούνται με τη Siemens, με τον Γερμανό... Αυτά τα ξεπερνάνε με λίγες αράδες. Οι τύποι είναι πολύ μπροστά. Συγκεκριμένα κάνουν ρεπορτάζ στον Ιούνιο του 2009. Τότε μας πληροφορούν ότι δεν θα έχουν γίνει ούτε θα γίνουν παράλληλα βουλευτικές εκλογές , ενώ θα υπάρχει νέο κόμμα που θα κόψει ψήφους από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

  • Πάμε σε Ευρωεκλογές, χωρίς να γίνουν και βουλευτικές με λίστα:
Μετά τη δικαστική έρευνα για την υπόθεση της Siemens όμως ο κ. Καραμανλής εγκατέλειψε κάθε σκέψη εθνικών εκλογών ως το φθινόπωρο του 2009 (σσ: το όριο για , αφού σε περίπτωση εκλογών ως τότε παραγράφονται οριστικά όλα τα πιθανά αδικήματα που ενδεχομένως διαπράχθηκαν από υπουργούς της ΝΔ, δηλαδή από τον Μάρτιο του 2004 ως τον Σεπτέμβριο του 2007.
http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=15408&m=A04&aa=1
Μετάφραση: αν τολμήσει ο Καραμανλής να κάνει εκλογές θα τον χρεώσουμε με την πρόθεση του κουκουλώματος. Εκβιασμό δεν το λένε αυτό;

  • Και να τι θα γίνει στις "μονές" Ευρωεκλογές:
...ο βασικός φόβος που έχει η κυβέρνηση είναι η εμφάνιση κάποιου νέου κόμματος που θα στοχεύει (και) τις ψήφους της Κεντροδεξιάς, αφού κάτι τέτοιο ευνοείται τόσο από την πολιτική συγκυρία όσο και από τη φύση των ευρωεκλογών, όπου ένα νέο κόμμα χρειάζεται απλώς 25 ονόματα και μια ρεαλιστική πολιτική διακήρυξη για να διεκδικήσει με αξιώσεις το 3% πανελλαδικά που ανοίγει τις πόρτες της Ευρωβουλής και της κρατικής χρηματοδότησης.
http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=15408&m=A04&aa=1

...Δεδομένης της ρευστότητας του πολιτικού σκηνικού τη σκέψη πολλών κατατρώγει επιπρόσθετη αγωνία, προ του ενδεχομένου δημιουργίας ενός νέου κόμματος, το οποίο θα μπορούσε να κάνει «πρόβα τζενεράλε» στις ευρωεκλογές, αποσπώντας δυνάμεις από ΝΔ και ΠαΣοΚ. Οι ακριβείς εκτιμήσεις των επιπτώσεων μιας τέτοιας πρωτοβουλίας δεν είναι δυνατές αυτήν την περίοδο στη Χαριλάου Τρικούπη, σενάρια όμως (ακόμη και πρόσωπα που θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο) έχουν ήδη συζητηθεί.
http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=15408&m=A06&aa=1


Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται...

7 σχόλια:

Sinistra Radicale είπε...

Υπερβολικός είσαι....πολύ συνωμοσία!!!!

Sinistra Radicale είπε...

Απο ολυμπιακό άνθρωπο τι περιμένεις....

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

@sinistra: Ο Ολυμπιακός είναι ο μόνος λόγος να είναι κάποιος κόκκινος...

Κόκκινος είπα, όχι ροζ, εντάξει;

Sinistra Radicale είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Εμείς ειμαστε οι κοκκινοι!!!! Οι άλλοι είναι καλόγεροι!!!!!!!!!!!!
Φέτος ο βάζελος θα σας σκίσει.Είδες τι παίκτες παίρνει???????

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

φίλε sinistra, μερικές παρατηρήσεις εν μέσω θέρους:
1) Η αθλητική αυζήτηση μαζί σου είναι πιο ευχάριστη από την πολιτική, γιατί η πλάνη στην οποία έχεις υποπέσει εκεί είναι ακόμη πιο φανερή.

2) Όσο για το πιος θα σκίσει φέτος, περίμενε να φτάσουμε στο τέλος των μετγραφών (Όπως και για τον ΣΥΡΙΖΑ περίμενε να πάμε σε βουλευτικές εκλογές). Άλλωστε δεν θα είναι το πρώτο πρώτάθλημα που θα πάρουε ε χειρότερη ομάδα, ε;

3) Σου συνιστώ να αντιστρέψεις τα φρονήματά σου: γίνε πράσινος πολιτκά και κόκκινος αθλητικά. Όλα θα είναι πολύ καλύτερα και θα κάνουμε και ωραία παρέα.

4) Μου έκανες περισσότερο για ΑΕΚ παρά βάζελος. Εκτός και αν είσαι αντιολυμπιακός και χαίρεσαι με τις νίκες του βάζελου, όπως είσαι και αντιΠΑΣΟΚ και χαίρεσαι με τις νίκες της ΝΔ.

5) Δια΄κοπές που θα πάμε;

Sinistra Radicale είπε...

Καταρχήν είμαι αεκτζής. Μακριά απο μένα η ομάδα του Ασλανίδη. Αλλά βρε παιδάκι μου. Όταν ήταν ο βάζελος στα πράγματα, παίρναμε και εμείς κάνα πρωτάθλημα. Αλλά εσείς το έχετε κάνει σαν την ΕΣΣΔ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Τέλος πάντων.
Τα πολιτικά σχόλια τα αντιπαρέρχομαι, μιας και δεν υπάρχει λόγος, να τσακωθούμε για κουτσομπολιό. Διακοπες πουθενά γιατί δεν υπάρχει ΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Αυτό το "δεν πάω πουθενά γιατί δεν υπάρχει μία" το έχω ακούσει από 40 άτομα φέτος...