21/11/09

Απάντηση Δήμου Ναυπάκτου σε post μου

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ναυπάκτου λάβαμε την παρακάτω απάντηση στο post Stage στη Ναύπακτο. Την δημοσιεύουμε αυτούσια και απαντάμε σε επόμενο post:


ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ιλάρχου Τζαβέλλα 37, Τ.Κ. 303 00 – Ναύπακτος
www.nafpaktos.gr
Email: pressnafpaktos@gmail.com
tha@in.gr - embargo@otenet.gr
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 18.11.09


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ PRESS-GR.blogspot.com για STAGE ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Όσον αφορά τα 3 ερωτήματα που τέθηκαν από τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ κ. Ασημακόπουλο, που όψιμα σκέφτεται τα παιδιά του προγράμματος STAGE, τα οποία πετάνε στο δρόμο οι υπουργοί της σημερινής Κυβέρνησης είναι αναγκαίο να γίνουν ορισμένες επισημάνσεις ώστε να μην προκαλούνται εντυπώσεις.
Και τα τρία ερωτήματα που θέτει ως αληθή είναι ψευδή.
Και πιο συγκεκριμένα :

• Ο Δήμαρχος προσκλήθηκε από τα παιδιά που απασχολούνται στα συγκριμένα προγράμματα του Δήμου Ναυπάκτου και δήλωσε απερίφραστα ότι βρίσκεται στο πλευρό τους.
• Ο Δήμαρχος στηρίζει κάθε αγώνα που γίνεται για δικαιώματα εργαζομένων και έτσι συμπαρίσταται στον αγώνα των νέων αυτών ανθρώπων που δέχονται την ανάλγητη και εκδικητική στάση της Κυβέρνησης.
• Ως νέος άνθρωπος βρίσκεται κοντά και αφουγκράζεται τις αγωνίες των νέων ανθρώπων, παλεύοντας καθημερινά, ώστε η Ναύπακτος να αποκτά σύγχρονες υποδομές, άνοδο του βιοτικού της επιπέδου και να δημιουργεί προϋποθέσεις για νέες θέσεις εργασίας, ώστε οι νέοι του τόπου μας να επιλέγουν τη Ναύπακτο για να ζήσουν.

Τέλος όσον αφορά τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών κ. Παυλόπουλο, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ ότι τα STAGE είναι προγράμματα του Υπουργείου Απασχόλησης και του ΟΑΕΔ και όχι του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε επίσης ότι από την τότε επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου αλλά και τη μετέπειτα επίσκεψη του υφυπουργού κ. Νάκου για τα εγκαίνια του ΧΥΤΑ Ναυπάκτου, εξασφαλίστηκε ποσό μεγαλύτερο των 2.000.000 ευρώ για την παράκαμψη του ΤΔ Βλαχομάνδρας (1.000.000. ευρώ) που οδηγεί στο ΧΥΤΑ, την ολοκλήρωση των έργων οδοποιίας (570.000 ευρώ) που οδηγούν στο ΧΥΤΑ (αρχική χάραξη), την αγορά οικοπέδου για τη δημιουργία σχολείου στη Ναύπακτο (300.000 ευρώ) και επιπλέον χρήματα για Πολιτική Προστασία και Έκτακτες Ανάγκες (περίπου 150.000 ευρώ).

Μήπως θα έπρεπε λοιπόν ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ αντί να παραπληροφορεί τους πολίτες να ενημερώνει σωστά;

Η απάντησή μου εδώ:

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ο Δήμαρχος Ναυπάκτου καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τα σοβαρότερα προβλήματα του δήμου του οποίου διοικεί, όπως τι θα γίνει επιτέλους με το ΤΕΙ (αλλά ξέχασα, οι φοιτητές δεν ψηφίζουν στη Ναύπακτο, οπότε δεν μας νοιάζει), με την δημοτική αστυνομία που γράφει όποιον θέλει εκτός από δήμαρχο και αντιδήμαρχο (κάνοντας μια βόλτα σε κεντρικά σημεία της Ναυπάκτου θα καταλάβετε τι εννοώ ακριβώς) και να αφήσει την τόσο πολύ δημόσια κριτική και πόλεμο στην κυβέρνηση! Και τέλος για τον κύριο Δήμαρχο Ναυπάκτου...όταν είναι εφημερία το φαρμακείο του να μην το έχει κλειστό ή απαντάει στο τηλέφωνο: "Μένω μακρυά, που να έρχομαι τώρα... Περίμενε τον πρωινό φαρμακείο"!