12/2/08

Πρόβλεψη για το μέλλον του αστραφτερού "φαινομένου" Τσίπρα

Διακινδυνεύω μια πρόβλεψη:

Αν το ΠΑΣΟΚ αφήσει τον Τσίπρα να μιλάει διαρκώς χωρίς να κάνει παρεμβάσεις επιπέδου σουπερμάρκετ, σε δύο μήνες το φαινόμενο Τσίπρας θα μπάζει από παντού...

Οι δικές μου κεραίες αυτό μου δίνουν να καταλάβω.

Οι ατάκες του Πάγκαλου δεν χρειάζονται, γιατί τις ρίχνει έτσι ή αλλιώς το ΚΚΕ.

Πλεονέκτημα για τον Τσίπρα είναι που θα "μοιράζεται" τον τηλεοπτικό χρόνο με τον Αλαβάνο, εκτείθεται λιγότερο έτσι.

Δεν λέω περισσότερα για να μην χρειαστεί να τα μαζέψω αν μελλοντικά ο Τσίπρας ακολουθήσει τη γνωστή διαδρομή και έρθει στο ΠΑΣΟΚ;)

ΥΓ: Με ατάκες στυλ Πάγκαλου το ίδιο θα συμβεί, αλλά θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος.
Α, ναι: θυμίζω ότι ο Συνασπισμός δεν ξεκόλλησε από το 3% με ένα νέο και ωραίο "φαινόμενο", αλλά με έναν μεσήλικα σοβαρό τύπο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ ότι ο Τσίπρας μπορεί να εκφράσει μια μεγάλη μερίδα νέων ανθρώπων που έχουν απογοητευθεί από τα δύο μεγάλα κόμματα.
Το ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε μια παρέα ανεγκέφαλων κομματικών παραγόντων, που κινούνται χωρίς όραμα, χωρίς στόχους αλλά με αυτόματο πιλότο.
Καλύτερα θα ήταν να ασχοληθούν λίγο με πιο ουσιαστικα πράγματα και όχι με τους μηχανισμούς οι οποίοι συρρικνώνουν τον σοσιαλιστικό χώρο και οδηγούν τους πολίτες στον Συνασπισμό και στα άλλα κόμματα.
Οι εκλογές θα δείξουν εάν ο Τσίπρας τελικώς θα δημιουργήσει πολιτική έκρηξη. Θεωρώ πως θα δημιουργήσει πρόβλημα στους ανεγκέφαλους των δύο μεγάλων κομμάτων και θα εκφράσει τους πολίτες που ενδιαφέρονται για το καλό της χώρας και όχι για το προσωπικό τους συμφέρον.

tractatus είπε...

εντάξει ανώνυμε, αυτή είναι η άποψή σου...μας επιτρέπεις να μην συμφωνούμε;
Ακόμα κι αν ο Τσίμπρας αποδειχθεί σωστή επιλογή ας ανέβει στο καράβι κι ας το οδηγήσει...ΣΥΝ είναι αυτό...δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Οσο για το ΠΑΣΟΚ αυτό θα κάνει τον δικό του αγώνα. Εσείς εκεί κι εμείς εδώ και η ζωή θα δείξει...δεν χρειάζεται κανένα μένος...