7/8/08

Φιλολογία ΠΑΣΟΚ από Σεπτέμβριο...

Δύο τα παραμύθια του φθινοπώρου που θα δούμε να μας αφηγούνται από καλοθελητές στο ΠΑΣΟΚ:
  1. "Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να δημιουργήσει πολιτική πρόταση τώρα που ο Μπένυ έχει κάνει συμφωνία κορυφής με τον Παπανδρέου. Εκεί είναι η αιτία που χάνει".

  2. "Λέμε ναι στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συνεργασία με ποιον αρχηγό; Με αρχηγό που μπορεί να νικήσει τον Καραμανλή, με αρχηγό που δεν απορρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως κάνει με τον Παπανδρέου τόσους μήνες".
Αυτοί οι κύριοι και κυρίες βάζουν αυτογκόλ λες και τα έχουν πάρει από τον αντίπαλο ή επειδή δεν γουστάρουν τον προπονητή που τους βάζει πάγκο

Εκεί που η πολιτική συγκυρία απαιτεί όλα τα στελέχη του κόμματος να βγουν μπροστά και να αναδεικνύουν την πολιτική πρότασή του για τη διακυβέρνηση της χώρας, αυτοί προκαλούν εσωστρέφεια. ΞΑΝΑ!

Το ΠΑΣΟΚ παρά τα προβλήματά του έχει αναδείξει έναν αντιπολιτευτικό λόγο, προτάσεις και διαφορετικές προσεγγίσεις σε πολλά κρίσιμα ζητήματα, με πρωτοβουλίες εντός και εκτός Βουλής. Πείτε μου ένα θέμα στο οποίο το ΠΑΣΟΚ δεν έχει θέση! (Για να σας προλάβω: εξαιρώ την εκτροπή του Αχελώου).

Από το ασφαλιστικό μέχρι τον ρατσισμό το ΠΑΣΟΚ είναι παρόν. Από την οικολογία μέχρι την παιδεία το ΠΑΣΟΚ έχει να πει. Από την ακρίβεια έως τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Από τον Καποδίστρια 2 έως την φορολογία των κερδών των επιχειρήσεων ξέρουμε τι έχουμε να πούμε. Αν δεν ξέρουν τις θέσεις μερικοί βουλευτές και παραγονταραίοι του παρελθόντος, ας πάνε σπίτι τους!

Όχι που θα αφήσουν τον Τατούλη, του "αντάρτες του Καποδίστρια" και τους λοιπούς "αντάρτες" της Νέας Δημοκρατίας να ζορίσουν τον Καραμανλή! "Βάστα Ρόμελ" φωνάζουν ως άλλοι μαυραγορίτες...

Χαριλάου Τρικούπη: επιτέλους κόψτε κεφάλια και βήχες. Όχι άλλο στρογγύλεμα! ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.