3/3/08

Τα ανώνυμα ιστολόγια γράφουν τη δική τους ιστορία, κάποιος την έγραψε στον τοίχο με μπογιά

Πολλά λέγονται και γράφονται για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η κυβέρνησις δια τον περιορισμόν της διαφθοράς που επιβάλλουν οι εκβιασταί μέσω των ανωνύμων ιστολογίων.

Άλλωστε, η ανωνυμίαν είναι ίδιον των διεφθαρμένων και όπως λέγει και η σοφή και ηρωικήν φυλήν μας "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται".

Ουδείς δύναται πλέον να ανέχεται ελεεινούς συκοφάντες εκβιαστές - ιδίως δε το βαθύτατα δημοκρατικόν γένος των ενδόξων Ελλήνων.


Αφιερωμένο εξαιρετικά το graffity από την πλαζ στη Ναύπακτο, έργο ανώνυμου
και αυτό, επομένως ιδιαιτέρως επικίνδυνο.

6 σχόλια:

admin είπε...

Την "έχεις" τη καθαρεύουσα...:)
Πολύ καλό το γκράφιτι και επίκαιρο..

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Το κακό Άτακτε είναι ότι ζούμε σε μια χώρα καθαρευουσιάνα, κολλημένη στο προχθές που δεν έχει πως να δει το αύριο - δυστυχώς.

Τάξις και Ηθική, γμτ.

Ανώνυμος είπε...

Για να δει η χώρα μας το αύριο και να ξεκολήσει, πρέπει πρώτα από όλα να ξεκολήσουμε εμείς οι πολίτες της. Για όσο διάστημα είμαστε κολλημένοι, κομπλεξικοί και παχύδερμοι στην συμπεροφορά μας δεν μπορούμε να δούμε το αύριο. Απαραίτητη προύπόθεση είναι να εφαρμόζουμε αυτά που λέμε και όχι να τα λιβανίζουμε απλά για να τα λιβανίζουμε...Και τα παραδείγματα είναι πολλά και για πολλούς και στο παρελθόν και τώρα.

tractatus είπε...

να δώ πότε θα μάθουμε να μιλάμε κανονικά σαν άνθρωποι...γιατί τώρα μιλάμε σαν κουρδισμένα πιόνια και συναγωνιζόμαστε πιο τρέχει πιο γρήγορα και πιο μιλάει πιο στημένα...:(

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι πολλές φορές μιλάμε σαν κουρδισμένα πιόνια και συναγωνιζόμαστε πιο τρέχει πιο γρήγορα. Χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου. Επιτέλους ας ξεκολήσουμε να πάει ο τόπος μπροστά.

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Αφήστε τις γενικούρες και πείτε αυτό που έχετε να πείτε...