30/3/08

Οι τούμπες του ΔΟΛ φέρνουν τούμπες και στον ΣΥΝ...

30/3/2008:
"
Τις τελευταίες δυο-τρεις ημέρες βλέπουμε ότι σχεδόν όλες οι εφημερίδες, μεγάλες και μικρότερες, και τα ΜΜΕ κατακρεουργούν το Συνασπισμό, την ηγεσία του, το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Αλαβάνο ως το Μέγα Ναπολέοντα, εμένα ενδεχομένως ως κάποιον επαρμένο σταρ ή ως τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης του Τζόκερ, το νεόπλουτο που δεν ξέρει τι έχει".
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=886497&lngDtrID=244

***
9/3/2008:
"Η αλήθεια είναι ότι τα ΜΜΕ σήμερα έχουν πολύ μεγάλη δύναμη στο να διαχειρίζονται καταστάσεις, αλλά ευτυχώς δεν μπορούν να τις διαμορφώνουν εκ του μηδενός. Δεν μπορούν ούτε να σπρώχνουν προς τα πάνω έναν πολιτικό χώρο ούτε να προκαλούν κρίση στο εσωτερικό ενός άλλου, αν δεν υπάρχει η αντίστοιχη δυναμική. Αυτή τη δυναμική παραβλέπουν οι θεωρίες συνωμοσίας".
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=28548


Τα είχαμε πει, και για την τούμπα του ΔΟΛ και για την τούμπα του ΣΥΝ.

Τούμπες, τούμπες!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν το λέω με χαιρεκακία (αλήθεια!), αλλά ας καταλάβουν επιτέλους κι αυτοί τί τραβάμε από τις 16/9 (με εξώφθαλμα προκλητικό τρόπο) και από πιο πριν (με πιο έμμεσο τρόπο), αυτοί οι ίδιοι που λέγανε επί τόσους μήνες ότι "οι πασόκοι πάσχουν από μανία καταδίωξης".

Επαναλαμβάνω: ΔΕΝ το λέω με χαιρεκακία, το επισημαίνω μόνο και μόνο για καταλάβουν ότι υπάρχει ώρα για σύγκρουση και ώρα για ανάληψη ευθυνών και η πολιτική ευφυϊα κι ωριμότητα συνίσταται στο να μπορείς να διακρίνεις μεταξύ των δύο.

Sinistra Radicale είπε...

Δεν σου απαντάω σήμερα, καθότι μετά την ΤΕΣΣΑΡΑ είμαι εξαιρετικά χαρούμενος...ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ που λέει και ο Σωκράτης......

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

@sinistra: ευχαριστώ για την διακριτικότητα...

Κατά τα λοιπά εγώ φταίω που σε έχω πάρει με 108!