11/9/08

Άργησε ο Αλαβάνος αλλά το έδωσε το συγχωροχάρτι...

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη νοθεία στη Βουλή δήλωσε ότι δεν τρέχει και τίποτα, σιγά το πράμα τώρα...

Για το Βατοπέδι μέχρι χθες δεν έλεγε τίποτα. Σήμερα μόλις μίλησε... Και τι είπε; Ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ!

Καραγιοζιλίκια δηλαδή, για μερικά ψηφουλίνια. Ειδικά τώρα που πέφτουν τα νούμερα στις δημοσκοπήσεις, την αμηχανία την διαδέχεται το ξεσάλωμα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι το κυρίαρχο γι΄αυτόν είναι να μην σηκώσει κεφάλι το ΠΑΣΟΚ. Στόχος τους δεν είναι η δεξιά αλλά το ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ δίνει συγχωροχάρτι στον Βουλγαράκη, τον Ρουσόπουλο και τον Πελέκη! Το βρώμικο 89 δεν ήταν τυχαίο τελικά!

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με δηλώσεις του Πρόεδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Αλαβάνου, σε κεντρικό κανάλι, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, με δηλώσεις του σε κεντρικό κανάλι, απόψε, επιχείρησε σκοπίμως έναν ανήθικο συμψηφισμό.

Παρά τις προσπάθειες του, η πραγματικότητα και τα στοιχεία τον διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Πρώτον, καμία απολύτως μεταβίβαση δημόσιας γης στη Μονή Βατοπεδίου, δεν έγινε επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Όλες σχεδιάστηκαν, οργανώθηκαν και έγιναν από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Δεύτερον, ουδέποτε εγώ προσωπικά ή άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ισχυρίστηκε ότι «δεν θα κάνουμε εξεταστική για ψύλλου πήδημα».

Ας ψάξει αλλού ο ΣΥΡΙΖΑ διέξοδο στα δημοσκοπικά και άλλα προβλήματα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: