7/10/09

Η νέα κυβέρνηση στη Ναύπακτο

Από τον Μάιο του 2008 έως και σήμερα, φιλοξενήσαμε με διάφορες αφορμές αρκετά μέλη της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Αντί κειμένου για τη νέα κυβέρνηση, μερικές φωτογραφίες από τις επισκέψεις αυτές μαζί με τις ευχές μας για επιτυχία στο έργο τους.

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνος Μωραΐτης σε ολομέλεια της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ναυπάκτου, 15 Οκτωβρίου 2008.


Η υπουργός Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου στη Ναύπακτο πριν από την επίσκεψή της στο Τμήμα του ΤΕΙ στη Ναύπακτο, 20 Οκτωβρίου 2008.


Η υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Φώφη Γεννηματά στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, πριν από την ομιλία της στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα, 12 Δεκεμβρίου 2008.


Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιχάλης Καρχιμάκης στο Συνεταιρισμό Γυναικών Ναυπάκτου πριν από την ομιλία του στη συνεστίαση της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ναυπάκτου, 14 Μαρτίου 2009.


Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνος Ρόβλιας στην κεντρική εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές στη Ναύπακτο, 27 Μαΐου 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: