20/10/09

Κοιτάζω τα site των πολιτευτών...

Και, βλέπω κάτι λίγο πολύ αναμενόμενο: τα περισσότερα είναι νεκρά μετά και από τα ευχαριστήρια των εκλογών.

Εξαιρούνται Δημαδάμα, Μωραΐτης, Μακρυπίδης, Σαλμάς και Λιβανός, οι οποίοι δείχνουν σημάδια ζωής και μετά τα ευχαριστήρια. Μόνο 5 στους 22 δηλαδή!
Στο facebook δε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα: μόνο Δημαδάμα και Μωραΐτης ενημερώνουν το status των προφίλ τους (από όσους είναι φίλοι μου εκεί).

Την ίδια ώρα, ο Ομπάμα χρησιμοποιεί το facebook για να "περάσει" την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος των ΗΠΑ...

Από εμένα ένα μπράβο σε αυτούς που κρατάνε ζωντανό αυτό το κανάλι και μετά, ανεξάρτητα από την εκλογή τους ή όχι. Γι΄ αυτό και αναφέρω ονόματα και διευθύνσεις:
Η συνέχεια είναι προφανής για τους αδρανείς. Οι περισσότεροι στις επόμενες εκλογές, θα ψάχνουν τα passwords που θα έχουν ξεχάσει στο ενδιάμεσο. Θα ξανακρεμάσουν στο internet το καινούργιο φυλλάδιο, το πρόγραμμα των περιοδειών, το βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Θα φτιάξουν δηλαδή κάτι άχρηστο, κάτι που περισσότερο θα τους γελοιοποιεί παρά θα τους βοηθά.

Αμ δεν δουλεύει έτσι το internet αγαπητοί πολιτευτές. Αναλυτικές οδηγίες εδώ (Σωτήρης Κούκιος) και εδώ (Παναγιώτης Παπαχαντζής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: