8/1/08

Συνεπής στο βρώμικο 89 ο "νέος" πρόεδρος του ΣΥΝ

Από το ΕΘΝΟΣ:
(http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8777&pubid=292423)
"Αιχμές άφησε ο κ. Τσίπρας και για το μοντέλο εκλογής προέδρου που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εσωκομματικές διαδικασίες του.
Μπορεί το σύστημα αυτό να μοιάζει εκ πρώτης όψεως ελκυστικό και να δείχνει ότι παρακάμπτονται οι μηχανισμοί -τόνισε ο κ. Τσίπρας- ωστόσο, με αυτό επιλέγεται ο αρχηγός και όχι οι πολιτικές."


Ενώ αυτόν τον διάλεξε ο Αλαβάνος για τις πολιτικές. Χωρίς μηχανισμούς. Όχι επειδή τον παίζει το MEGA και τραβάει σαν φάτσα για αρχηγός. Πόσα θέλει να μας τρελάνει ο νέος πρόεδρος;

Και συνεχίζει το ανέκδοτο περί τιμιότητας του μικρού:

"Στο σημείο αυτό προσέθεσε μάλιστα πως ο εκλεγμένος πρόεδρος από μια τέτοια διαδικασία «νομιμοποιείται να παίρνει μόνος του τις αποφάσεις με πρόσχημα την "αμεσοδημοκρατία"»".

Ενώ η απόφαση να γίνει ο Τσίπρας πρόεδρος δεν ήταν απόφαση μόνο του προέδρου Αλαβάνου που θα επικυρωθεί από το μηχανισμό της τάσης του; Τι πρόσχημα είχε ο Αλαβάνος που αποφάσισε μόνος;

Και ποιο το ζουμί της συνέντευξης στους bloggers (Πέρα βέβαια από την αντιγραφή του Παπανδρέου)...
Ότι κάνει άνοιγμα... στο ΚΚΕ!

"...Ακριβώς επειδή θέλουμε κοινή δράση κάνουμε κριτική στο ΚΚΕ. Διαφωνούμε με τον κόσμο που θέλουμε να έχουμε θεωρητικά και ιδεολογικά, αλλά συμφωνούμε στο ότι είμαστε αντίθετοι στην επίθεση του καπιταλισμού."

ΚΝίτης ο Αλέξης, στη φάρα του γυρνάει. Είναι και το άθροισμα του 15% που τον κάνει να γλείφεται, θυμάται και το 1989, κάνει όνειρα...


Υποκρισία ρε γαμώτο, πολύ υποκρισία! Κρίμα, γιατί ο προοδευτικός κόσμος περίμενε περισσότερα από τον ΣΥΝ.
Περίμενε ότι σε μια κυβέρνηση συνεργασίας θα αναλάμβανε το νέο Υπουργείο Περιβάλλοντος και το Υπουργείο Παιδείας, ότι θα έβαζε την Αριστερά να προτείνει.

Τώρα ο ΣΥΝ μένει ξανά στην "αντίδραση στον καπιταλισμό", στα καρώ πουκάμισα...

Αυτή η τσιμινιέρα δε θα ξεπαγώσει ποτέ!

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Τωρα αν σου πω οτι η ολη συζητηση των ημερων με αφηνει παγερα αδιαφορο...Παλι τα ιδια θα λεμε...;;;;

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Όντως, αυτά είναι τα ανούσια.

Η ουσία είναι ότι εμείς βράζουμε στο ζουμί μας και τα κόμματα εκλέγουν αρχηγούς και βλέπουνε homemade τσόντες... Άλλος πλανήτης!

Η είδηση όμως είναι ότι και τα "τίμια" μικρά στην ίδια μανιέρα είναι χωμένα. Το κακό είναι ότι χαίρονται τώρα που το λίγο τους έγινε λίγο περισσότερο... Και τι άλλαξε;

Άσε που μου τη σπάει που μου πουλάνε για "καλό" που το "μικρό" ΛΑΟΣ έβαλε στη Βουλή τον Γεωργιάδη (έλεος!), τον Πλεύρη, τον Βορίδη και τα υπόλοιπα ναζιστάκια... Και αυτό είναι "καλό", επειδή είναι "μικροί"... Όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δούλεμα τρελό!