17/6/11

Ναυτικός Όμιλος Ναυπάκτου: Πυρετός προετοιμασιών

Από το blog του Ναυτικού Ομίλου Ναυπάκτου

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα προπονήσεων ιστιοπλοΐας για αρχαρίους στην κατηγορία Optimist, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6-7 ετών (βασική προϋπόθεση να ξέρουν μπάνιο) έως 13 ετών.

Στα πλαίσια της φιλοξενίας παιδιών έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες μια προσπάθεια εξωραϊσμού τόσο του κτηρίου όσο και του προαύλειου χώρου. Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται το εσωτερικό φρεσκάρισμα -βάψιμο του κτηρίου, επιδιορθώσεις στα μπάνια και καινούργια πλακάκια ενώ έγινε καθαρισμός του εξωτερικού, έχει τοποθετηθεί και φωτισμός στον προαύλιο χώρο, ενώ θα βαφτεί εκ νέου το κτήριο εξωτερικά ύστερα από τον βανδαλισμό με γκράφιτι.



Στην προσπάθειά μας αυτή αρωγοί στάθηκαν ο Δήμος Ναυπακτίας, τα Εκπαιδευτήρια Πάνου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Μεγάλο στοίχημα θα αποτελέσει φέτος η αστυνόμευση και η καλή λειτουργία τόσο του χώρου του Ναυτικού Ομίλου, όσο και όλου του Αλσυλλίου στο Γρίμποβο και σ' αυτό ζητούμε τη συνδρομή τόσο της δημοτικής αστυνομίας, όσο και του Λιμενικού αλλά και της αστυνομίας.

Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος χώρος, επί χρόνια τώρα, μετατρέπεται σε... ελεύθερη κατασκήνωση με τριτοκοσμικές εικόνες. Στόχος της νέας διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου είναι η αναβάθμιση της περιοχής και η δυναμική ανάπτυξη του ναυταθλητισμού, αλλά και η συνέχιση συναφώς δραστηριοτήτων στο χώρο του Αλσυλλίου, όπου το BMX και το beach volley.


Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις και όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν τα παιδιά τους με ένα συναρπαστικό θαλάσσιο άθλημα μπορούν είτε να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου είτε να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6975209616 (Πέτρος Τζομάκας).




Δεν υπάρχουν σχόλια: